A. Blom - renovatie & innovatie

Verbouwing badkamers en toiletten

Wilt u uw badkamer of toilet compleet verbouwen of aanpassen? A. Bom renovatie & innovatie verzorgt de gehele verbouwing in eigen beheer, dus ook het tegelwerk, elektrische installatie, stucwerk, enz.

Offerte

De prijs van de aanpassing/verbouwing is uiteraard afhankelijk van uw huidige badkamer of toilet. Daarom kom ik bij u thuis de situatie bekijken om aan u een precieze, vrijblijvende offerte te kunnen uitbrengen.

Verwarming

A. Blom renovatie & innovatie installeert voor u:

  • CV- en combiketels
  • Warmwatertoestellen
  • CV installaties
  • Vloerverwarming

Service

Op het gebied van verwarmingen heb ik zeer ruime ervaring. Ik installeer diverse soorten verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming en vloerverwarming. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn. U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

 

Water

Water heeft u nodig in uw hele huis. Er is een geweldige keuze aan installaties eigenlijk teveel om op te noemen; van eenvoudig tot zeer luxueus. Van een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer met bubbelbad. De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn dus nagenoeg onbeperkt. Samen met u kan ik alle mogelijkheden doornemen en advies op maat geven. Alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden zoals de aanleg van waterleidingen kan ik voor u uitvoeren.

Complete montage of voorbereidende werkzaamheden

Mijn dienstverlening op keukengebied kan bijvoorbeeld alle voorbereidende installatiewerkzaamheden omvatten, zodat uw keukenleverancier de keuken direct kan plaatsen. Maar ook de volledige montage van uw keuken is bij A. Blom renovatie & innovatie uiteraard in goede handen.

Renovatie met rendement

Ook voor renovatiewerkzaamheden bent u bij A.Blom renovatie & innovatie aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het vervangen van radiatoren, vernieuwen van leidingen of een volledige woning aanpassen aan de eisen van deze tijd. Onthoudt u maar dit: bij A. Blom renovatie & innovatie is alles mogelijk! Laat u vrijblijvend voorlichten, ik kan u beslist van dienst zijn.

Elektra & Montage

A. Blom renovatie & innovatie is gespecialiseerd in elektrotechniek. Uw adres voor het aanpassen of vernieuwen van uw elektra. Extra groep(en) nodig of een nieuwe stoppenkast? Maar ook voor de kleinere klusjes in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Monteren van verlichting, het ophangen van een schilderij, het aanleggen van een buitenkraan, het is allemaal mogelijk. A. Blom renovatie & innovatie monteert het graag voor u.